Menu

Hartelijk welkom in Grand Café 1884, de plek waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, diner, borrel of kopje koffie in een ontspannen ambiance. Gelegen in het centrum van Amsterdam, naast het Centraal Station met uitzicht op het IJ. Waar gastvrijheid met een grote G wordt geschreven.

Grand Café 1884 is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 uur tot 22:30 (de keuken sluit om 21:00).

(Maandag en zondag op aanvraag).
 
Wij presenteren u, met veel plezier, onze gevarieerde menukaart. Onze keukenbrigade werkt met streek- en seizoen producten die dagelijks vers door onze plaatselijke leveranciers gebracht worden.
 
Openingstijden keuken
Lunch        12:00 – 14:30 uur
Borrel        14:30 – 17:00 uur
Diner         17:00 – 21:00 uur
 
Vegetarische gerechten worden aangeduid met: (v)
Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van de allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Alle gerechten worden bereid in een keuken waarin ook pinda’s en noten verwerkt worden. Informatie over allergenen met specifieke aanduiding per gerecht, wordt u graag gegeven door onze bediening.
 
Voor speciale groepsarrangementen, vraagt u onze bediening.
 
In Grand Café 1884 zijn voldoende stopcontacten aanwezig voor het gebruik van elektrische apparaten. Tevens beschikken wij over hi-speed Wifi internet voor gebruik door onze gasten. Wachtwoord: Welcome1884

 
Wij wijzen u er op dat in Grand Café 1884 diverse camera’s aanwezig zijn, waarvan de beelden extern worden opgeslagen.

Voor gebruik van de garderobe, aanvaardt de directie geen aansprakelijkheid  voor beschadiging of vermissing.

Lunch

DinerBorrel